У столиці на мосту одночасно двоє людей намагалися скоїти самогубство (фото, відео)

На спецлінію 102 столичної поліції від перехожого надійшло повідомлення про те, що на Південному мосту за перилами стоїть невідомий та погрожує стрибнути у річку Дніпро. На місце негайно прибули екіпаж у складі трьох працівників полку поліції особливого призначення № 1, співробітники річкової поліції та Державної служби з надзвичайних ситуацій. Про це повідомляє Нацполіція.

Як розповів заступник командира взводу № 1 роти № 4 полку особливого призначення № 1 ГУНП у м. Києві Олександр Бабчук, по прибуттю поліцейські оцінили ризики ситуації та можливий перебіг події, а відтак діяли дуже швидко, адже від їх професійних дій залежало життя людини:

«Поки ми з напарником наближалися до чоловіка, який погрожував стрибнути з мосту, колега службовим автомобілем обмежив дорожній рух на проїжджій частині. Оскільки ситуація у будь-який момент могла вийти з-під контролю, ми прийняли рішення, що один із нас буде вести перемовини та заспокоювати, а інший спробує схопити за руку та не дати впасти. За кілька хвилин нам вдалося перемістити 22-річного молодика на безпечну ділянку, після чого перебували разом із ним до приїзду лікарів».

У цей момент до поліцейських звернулись водії, які проїжджали повз. Вони повідомили правоохоронцям, що за кілька метрів з цього ж мосту впав ще один чоловік.

«Ми одразу підійшли до місця орієнтовного падіння та скоординували рятувальників, які на службовому катері врятували 37-річного громадянина з води. У подальшому чоловіка передали лікарям швидкої допомоги, які госпіталізували його у стаціонар», - Олександр Бабчук.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення