У столиці на зупинці злодій пограбував чоловіка

Зловмисник раніше вже потрапляв у поле зору правоохоронців за скоєння крадіжки. Нині він перебуває під вартою, а за скоєне йому загрожує до шести років тюремного ув’язнення. Про це повідомляє поліція Києва

До співробітників карного розшуку Святошинського управління поліції надійшла інформація про грабіж на вулиці Симиренка: невідомий зірвав з шиї перехожого золоту прикрасу. Крім того, за словами заявника, зловмисник забрав ще й мобільний телефон.

Як розповів начальник відділу поліції №2 Святошинського управління поліції Дмитро Сіньков, у ході відпрацювання правоохоронці встановили та затримали правопорушника за прикметами, які надав потерпілий:

«Нападником виявився 36-річний киянин, раніше судимий за скоєння майнових злочинів. При поверхневому огляді у нього виявили речі, які впізнав потерпілий.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Фігурантові оголосили про підозру та суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 136000 гривень. Йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення