У столиці напали на дівчину

Жертвою зловмисника стала дівчина. Чоловік вдарив її по голові та забрав телефон. Працівники карного розшуку затримали нападника неподалік від місця скоєння злочину. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва

"Вночі до чергової частини Шевченківського управління поліції зателефонувала дівчина та повідомила, що її пограбували. Біля під’їзду на вулиці Дорогожицькій до неї підійшов чоловік, вдарив по голові та забрав гаджет. Заявниця запам'ятала кривдника та надала його детальний опис правоохоронцям.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники карного розшуку встановили особу зловмисника. Його затримали неподалік місця злочину та доставили до управління поліції.

Грабіжником виявився 39-річний киянин, який місяць тому звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за скоєння вбивства. Під час поверхневого огляду у нього правоохоронці виявили та вилучили викрадений телефон",-йдеться у повідомленні

Слідчим відділом Шевченківського управління поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Фігуранту оголошено про підозру та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення