У столиці невідомий повідомив про загрозу вибуху бомби в Київраді

 СЕГОДНЯ

У Київраді, де сьогодні проходить сесія, неспокійно. Сьогодні там провели продовження сесії, яку почали ще в березні. А на 15:00 депутати повинні почати нове засідання.

"Офіційно ми завершили засідання, яке було розпочате в березні, проголосували за порядок денний, що залишився. І на 15:00 заплановано початок нового засідання. Втім, як повідомили нам правоохоронці, надійшов дзвінок про те, що колонна зала КМДА на другому поверсі замінована і о 16:30 будівля злетить в повітря. Зараз в колонній залі вже працює вибухотехнічна служба і фахівці оглядають приміщення. Тим часом депутати і секретаріат Київради продовжують перебувати на четвертому поверсі, де знаходиться зала засідань. Нас ніхто не евакуював", – повідомила "Сегодня" Наталія Пругар, керівник прес-служби Київради.

Нагадаємо, 13 лютого в поліцію надійшло повідомлення про те, що в будівлі суду на вулиці Шолуденка станеться вибух. За вказаною адресою виїхали патрульні, слідчо-оперативна група поліції, фахівці вибухово-технічної служби та рятувальники. Бомби, на щастя, в будівлі не виявилося.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення