У столиці охоронець ТЦ продавав зброю (фото)

У Києві СБУ викрила схему поставок засобів ураження із зони проведення ООС і збуту в столичному регіоні. Вибухівку, зброю і боєприпаси збував охоронець одного з київських ТРЦ. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

Досудовим слідством встановлено, що до протиправної діяльності причетний житель Києва зі спільником. Вони налагодили канал надходження вогнепальної зброї і вибухівки, використаної на сході України під час АТО/ООС.

Співробітники спецслужби затримали зловмисника під час збуту чергової партії зброї. Загалом чоловік продав два бойові пістолети - ПМ і Наган, 70 набоїв до них, пластичну вибухову речовину із запалами на суму 1,8 тисячі доларів США.

За оперативною інформацією, потенційних покупців зброї організатор схеми підшукував через особисті зв'язки, в тому числі в кримінальному середовищі.

У ході проведених одночасних обшуків в приміщеннях і автомобілях зловмисника і його спільника на території Київської та Житомирської областей правоохоронці вилучили понад 100 набоїв різного калібру, в тому числі осколкові боєприпаси до підствольного гранатомета.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення