У столиці озброєний таксист грабував пасажирів (фото)

У Києві затримали двох зловмисників, яких підозрюють підозрюють у крадіжках. Про це повідомляє "Київ Оперативний"

"Цей чувачок - 36-річний громадянин іншої держави. Приїхав до Києва з однією метою - красти та грабувати, бо нічого більше не вміє. Так, слідством встановлено, що громадянин катався вулицями нічного Києва на свому Opel (KON308 Lt) та пропонував підвезти людей, які були напідпитку",-йдеться у повідомленні.

За інформацією правоохоронців, до названої адреси жертв він ніколи не довозив, а просто грабував та викидав посеред дороги.

Останній і фатальний для грабіжника злочин стався на вулиці Братській, де він забрав у чоловіка мобільний телефон та виставив посеред вулиці.

Під час проведення санкціонованих обшуків у помешканні та автівці було знайдено два десятки мобільних телефони, гаманці, сумки, навушники, годинники, прикраси, тощо. Походження всіх цих речей затриманий пояснити не зміг.

Також, є інформація про те, що 36-річний мав і спільника, який здійснював розблокування телефонів та, отримавши доступ до Інтернет-банкінгу, списував ще й кошти потерпілих.

Зараз проводяться розшук усіх потерпілих від цього горе-таксиста, тож - якщо ви також стали жертвами цього пройдисвіта, будь ласка, зверніться до Подільського УП.

P.S: а, ну і ще із цікавого: суд обрав міру запобіжного заходу - нічний домашній арешт, тож не дивуйтеся, якщо вдень знову побачите його десь. До речі, це одна із причин чому громадянин іншої країни приїхав в Україну.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення