У столиці ожеледиця спровокувала численні затори (карта)

У Києві в середу, 8 грудня, ожеледиця спровокувала численні затори. Згідно з даними Google Maps, проїзд для автомобілів утруднений на всіх столичних мостах.

Затори утворилися на проспектах Романа Шухевича (у напрямку правого берега), Броварському (біля метро "Чернігівська" та у напрямку правого берега), Визволителів, Юрія Гагаріна та Соборності, Миколи Бажана (від метро "Харківська" в напрямку Південного мосту).

Проблеми з рухом автомобілів є на ділянці дороги від метро "Почайна" та до метро "Дорогожичі", на проспектах Перемоги та Леся Курбаса, Голосіївському, Академіка Глушкова (від ТЦ "Нова Лінія" і до ВДНГ) та Валерія Лобановського.

Затори вплинули на швидкість автомобілів на вулицях Вадима Гетьмана (у напрямку Караваєвих Дач), Борщагівській, Академіка Заболотного (у напрямку Московського шосе), Щусєва, Юрія Іллєнка, Братиславській та Данила Щербаківського.

Тягучки утворились на Окружній та Кільцевій дорогах, Набережному шосе (від Дарницького мосту в напрямку Подолу – кілька аварій у районі Гаванського мосту), а також у центрі столиці.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення