У столиці палала багатоповерхівка (фото, відео)

У середу, 27 січня, о 05:54 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу на пр. Героїв Сталінграда, 7-А, що в Оболонському районі столиці. Пожежу ліквідували, постраждалих немає. Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

На місці події рятувальники встановили, що у 9-поверховому житловому будинку на 3 поверсі сталося загоряння на балконі, з розповсюдженням полум’я на квартиру на загальну площу 20 кв.м та розповсюдженням на балкони верхніх поверхів. Не гаючи часу, рятувальники відразу приступили до евакуації людей та гасіння пожежі.

О 06:16 загоряння було локалізовано та о 06:24 ліквідовано.

Внаслідок пожежі в квартирі на 3 поверсі балкон та кімната згоріли повністю, на кухні частково згоріли та пошкоджено меблі та особисті речі, закопчено стіни та стелю квартири. Також пошкоджено обшивку балконів та особисті речі на 4 та 5 поверхах.

На щастя, на момент виникнення пожежі, в квартирі на 3 поверсі вдома нікого не було, в квартирах вище мешканці вчасно відчули запах диму та самостійно покинули помешкання до приїзду рятувальників.

На місці події було залучено 5 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, а також 20 чоловік особового складу.

Жертв та постраждалих немає.

Причина виникнення пожежі встановлюється правоохоронними органами.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення