У столиці палали автівки (фото)

За минулу чергову добу столичні рятувальники двічі виїжджали на ліквідацію пожеж в автомобілях. Про це повідомляє ДСНС.

11 квітня о 18:23 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу на вул. Робітничій, 19 що у Святошинському районі столиці.

На місце події було направлено рятувальників 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю було встановлено, що пожежа сталася на території гаражного кооперативу в металевому гаражі, розміром 5х7 м. Сталося загоряння автомобіля ВАЗ 2105. Рятувальники відразу приступили до гасіння пожежі.

Загоряння було локалізовано о 18:40 та ліквідовано о 18:47.

Внаслідок пожежі пошкоджено: моторний відсік, капот, лобове скло, закопчено стіни та стелю гаражу.

На місці події працювало 2 одиниці основної пожежно-рятувальної техніки та 10 осіб особового складу.

Наступний подібний виклик до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшов 12 квітня о 02:35. У дворі 25-поверхового житлового будинку на вул. Урлівській, 38, в припаркованому автомобілі «Mercedes-Benz Е-250» виникла пожежа з загрозою розповсюдження на поруч розташовані автомобілі.

На місце події негайно прибули вогнеборці 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини та відразу ж приступили до гасіння.

Пожежу було локалізовано о 02:51 та ліквідовано о 3:03.

Внаслідок пожежі згоріло: моторний відсік, салон, передня ходова частина та в поруч припаркованому автомобілі «Kia Optima» пошкоджено передній бампер, капот,фари

Жертв та постраждалих немає.

На місці даної події працювало 3 одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 13 чоловік особового складу.

Причина виникнення цих пожеж наразі з’ясовується.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення