У столиці пограбований чоловік затримав грабіжника (фото)

У Києві постраждалий чоловік затримав нападника. Про це повідомляють "Надзвичайні новини", посилаючись на Нацполіцію.

На спецлінію 102 зателефонувала жінка, яка повідомила про те, що біля будинку на вулиці Генерала Наумова відбувається бійка між трьома чоловіками. На місце події оперативний черговий направив екіпаж патрульних поліцейських.

По прибуттю правоохоронці встановили, що один із учасників конфлікту біля під’їзду будинку на вулиці Підлісній зірвав із шиї перехожого золоту прикрасу та кинувся навтьоки, проте потерпілий зі своїм другом зуміли наздогнати нападника, після чого і зчинилася бійка. Для з’ясування усіх обставин інциденту та документування злочину патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

Як розповіла слідча Святошинського управління поліції Ірина Федчун, при поверхневій перевірці у кишені чоловіка поліцейські виявили золотий ланцюжок:

«Раніше не судимого уродженця Запорізької області, 1991 року народження, затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні злочину за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід – тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 42 тисячі гривень. Санкція статті передбачає до чотирьох років позбавлення волі».
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення