У столиці поліцейський пограбував перехожого (фото)

Столичного поліцейського викрито на грабежі під час патрулювання. Про це повідомляє міська прокуратура.

За матеріалами провадження, вказаний правоохоронець, перебуваючи на добовому чергуванні у нічний час доби, здійснював патрулювання вулиць міста у складі екіпажу разом із двома співробітниками.

Повернувши на вулицю Смілянську, правоохоронець помітив громадянина на електросамокаті, який не впоравшись з управлінням впав посеред дороги. При цьому у чоловіка під час падіння випала сумка з особистими речами, документами та значною сумою грошових коштів, зокрема 116 тис. грн, 2600 доларів США, більше 1000 Євро.

У момент коли двоє інших правоохоронців вийшли з автомобілю щоб допомогти потерпілому та викликати швидку, підозрюваний з метою особистого збагачення відкрито заволодів сумкою потерпілого, розпорядившись нею та її вмістом на власний розсуд.

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Тривають першочергові слідчі дії, у тому числі, направлені на перевірку на причетність до вчинення вказаного злочину інших співробітників поліції.

Викриття злочину відбувалося спільно зі слідчими ТУ ДБР, розташованого в місті Києві, при оперативному супроводженні КМУ ДВБ НП України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення