У столиці поліція затримала буйного наркомана, який бігав по трасі

 ДТП

Біля метро Нивки у столиці посеред дороги поліція затримала хлопця у термобілизні, без взуття та ознак усвідомлення реальності

"Під час входження в поворот у бік проспекту - водій помітив посеред дороги хлопця та зупинився. Підійшов до хлопця. Той говорити не міг, з рота текла слина і піна, очі не розуміли. Раптово хлопець схопився і біжить у бік проспекту. Раптово з повороту вилітає Мерседес і проїжджає дивом не зачепивши хлопця на відстані 30 см. На місце події викликали швидку і поліцію.

Хлопець, перебіг проспект, зупинився біля стовпа і почав виривати дроти. "Спортсмена" зловили, скрутили і заспокоїли",- повідомили очевидці.

За словами свідків, поліція і швидка приїхали миттєво. Посадивши хлопця в швидку почалося шоу: голими ногами чоловік почав вибивати двері швидкої і намагався накинеться на лікаря і поліцейського.

Після обстеження хлопця лікарем було виявлено, а вірніше... не виявлено... зіниць. Вірніше вони були як точка від голки! Швидше за все психотропний наркотик. Будьте завжди уважні за кермом. Ваше життя може змінитися за мить.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення