У столиці ревнивець застрелив з рушниці чоловіка: всі подробиці

Сьогодні у столиці через ревнощі сталася стрілянина, внаслідок якої загинув чоловік. Поліцейські затримали ймовірного підозрюваного у вбивстві. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

"Сьогодні зранку до поліції Києва від жінки надійшло повідомлення про те, що після конфлікту на ґрунті ревнощів її чоловік вистрелив у знайомого. Поліцейські встановили, що напередодні компанія вживала алкогольні напої. Далі між чоловіком та гостем виникла сварка, у ході якої зловмисник вистрелив в опонента з рушниці. 48-річний потерпілий помер на місці", - йдеться у повідомленні.

Патрульні спільно з оперативниками одразу затримали ймовірного підозрюваного у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився уродженець Луганська, 1977 року народження. Зброю правоохоронці вилучили та направили на експертизу.

Слідчим відділом Деснянського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Поліцейські готують фігуранту повідомлення про підозру. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення