У столиці шахрай підробив документи та заволодів квартирою

У Києві чоловік підозрюється у шахрайському привласненні квартири у Голосіївському районі. Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури.

"Повідомлено про підозру чоловіку за фактом шахрайського заволодіння квартирою у Голосіївському районі міста Києва", - сказано у повідомленні.

Досудовим розслідуванням встановлено, що підозрюваний разом із невстановленими слідством особами підробив та в подальшому використав підроблений договір купівлі-продажу квартири по проспекту Академіка Глушкова у місті Києві, що належала потерпілій особі.

В подальшому, з метою отримання прибутку від продажу одержаного в шахрайський спосіб майна, вказану квартиру на підставі підроблених документів відчужено на користь третіх осіб, чим завдано шкоду потерпілому на загальну суму 1 452 000 грн.

Під час розслідування вказаній особі повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 358, ч. 4 ст. 358, ч. 4 ст. 190 КК України.

Підозрюваному за клопотанням місцевої прокуратури судом обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. На незаконно відчужену квартиру накладено арешт.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення