У столиці шахрай продавав посаду в НБУ за $25 тисяч

Столична прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно чоловіка, який за 25 тисяч доларів обіцяв сприяння у призначенні на керівну посаду в НБУ. Про це повідомляють "Надзвичайні новини", посилаючись на міську прокуратуру.

"Київською місцевою прокуратурою № 6 скеровано до суду обвинувальний акт стосовно чоловіка, який шахрайським шляхом намагався заволодіти 25 тис. доларів США за сприяння у призначенні на керівну посаду в Національний банк України (ч. 3 ст. 15, ч. 4 ст. 190, ч. 4 ст. 27, ч. 4 ст. 369 КК України)", - повідомили в прокуратурі.

Так, у ході досудового розслідування встановлено, що підозрюваний, посилаючись на нібито наявні зв’язки з керівництвом Національного банку України, вимагав вказані кошти від кандидата на посаду начальника управління Нацбанку за позитивне вирішення питання про його призначення.

Наразі досудове розслідування у кримінальному провадженні завершено.

"Обвинувальний акт скеровано до Дарницького районного суду міста Києва для розгляду по суті. Санкція статті передбачає до 12 років позбавлення волі із конфіскацією майна", - зазначили у прокуратурі.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення