У столиці сталася стрілянина

У Деснянському районі столиці поліцейські затримали трьох чоловіків, які під час конфлікту застосували зброю. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва

Подія сталася вчора ввечері біля супермаркету на вулиці Оноре де Бальзака у Деснянському районі столиці. Поліцейські отримали повідомлення про конфлікт із стріляниною і відразу виїхали для з’ясування причин і обставин події.

Правоохоронці встановили, що словесна суперечка почалася на вулиці біля супермаркету між компанією з трьох чоловіків та їх знайомим. Перехожий напідпитку вирішив допомогти у розв’язанні конфлікту. Під час бійки останній отримав струс головного мозку та впав без свідомості. Один із трьох товаришів дістав травматичну зброю та здійснив постріл угору, після чого учасники події втекли.

У результаті події тілесні ушкодження отримав чоловік, 1989 року народження, якого «швидка» доставила в лікарню. Слідчі провели невідкладні слідчо-оперативні заходи, у ході яких встановили усіх учасників конфлікту. Також під час огляду місця події вилучили одну гільзу, яку направили на експертизу.

Трьох правопорушників затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це – місцеві мешканці, 1978, 1979 та 1981 років народження. У одного фігуранта експерти вилучили зареєстрований пістолет, калібр якого співпадає з вилученою гільзою. Зброю вилучено та направлено на експертизу.

Слідчим відділом Деснянського управління поліції розпочате кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення