У столиці сталася стрілянина: четверо поранених

У ніч на 17 липня біля Ботанічного саду в Києві, по вулиці Тімірязєвській,1, сталася бійка, під час якої пролунали постріли. В результаті інциденту було поранено чотирьох осіб, повідомляє "Информатор".

Як стало відомо, близько 23:50 в магазин, розташований біля входу в парк, приїхала за покупками компанія на позашляховику. Відвідувачі обурилися тим, що не працював платіжний термінал і почали скандал із продавчинею.

"Інші покупці заступилися за касира. Між компаніями почалася словесна перепалка, яка переросла в бійку. Прозвучало кілька пострілів, після чого потенційні покупці зникли на автомобілі в невідомому напрямку", – йдеться в повідомленні.

За даними поліцейських, в результаті інциденту постраждали чотири особи. Побитих молодих людей госпіталізували до лікарні. Їхньому життю нічого не загрожує, вогнепальних поранень ніхто не отримав.

Пізніше кинутий автомобіль нападників було знайдено неподалік, в ньому вже нікого не було. На місці події працювали медики, патрульна поліція і слідчо-оперативна група. Подробиці події з'ясовуються.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення