У столиці судитимуть чоловіка за насильство відносно рідної сестри

Київська прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо 37-річного киянина за насильство відносно рідної сестри. Про це інформує пресслужба прокуратури Києва.

"Київською місцевою прокуратурою № 2 затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт щодо 37-річного мешканця Києва за фактом вчинення фізичного та психологічного насильства відносно рідної сестри (ст. 126-1 КК України)", - інформує прокуратура.

За інформацією пресслужби, підозрюваний умисно та систематично ображав нецензурними словами свою 43-річну сестру, у присутності малолітніх дітей залякував її та принижував, погрожував фізичною розправою, вчиняв фізичне насильство.

Вказані події відбувалися протягом останнього року, за що кривдник 4 рази притягувався до адміністративної відповідальності за ст. 173-2 КУпАП.

Проте складені адмінпротоколи не вплинули на обвинуваченого та не змінили його поведінки. При цьому чоловік ніде не працює та зловживає спиртними напоями.

Обвинувальний акт відносно зловмисника скеровано до Дарницького районного суду столиці для розгляду по суті.

Чоловіку загрожує покарання у вигляді громадських робіт на строк від 150 до 240 годин, або арешт на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 5 років, або позбавлення волі на строк до 2 років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення