У столиці транспорт не зупинятиметься під час тривоги: подробиці рішення Київради

Постійна комісія Київської міської ради з питань транспорту, зв'язку та реклами підтримала петицію щодо скасування рішення Ради оборони Києва про зупинку роботи громадського транспорту під час повітряної тривоги. Про це повідомляє громадська ініціатива "Пасажири Києва" у Facebook.

"Перша перемога "Пасажирів Києва"! Транспортна комісія Київради підтримала петицію про скасування рішення щодо зупинки громадського транспорту під час повітряної тривоги і передає її на розгляд Віталію Кличку. Очікуємо на його підтримку позиції громади", – йдеться в повідомленні.

На сторінці зазначається, що рішення стосовно зупинки транспорту під час тривог не покращує безпеку та має багато негативних соціальних та економічних наслідків.

Нагадаємо, 1 серпня КМДА оголосила, що у Києві наземний громадський транспорт зупинятиметься на час повітряної тривоги. Пасажири мають залишити салон і пройти до найближчого укриття. Метрополітен, як і раніше, під час повітряної тривоги не здійснюватиме перевезення наземними ділянками та зупинятиме роботу станцій відкритого типу.

Проте не всім це рішення сподобалось. Петиція щодо скасування рішення Ради оборони Києва про зупинку роботи громадського транспорту під час повітряної тривоги набрала необхідних 6000 голосів. Тепер це звернення громадськості має розглянути мер столиці Віталій Кличко.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення