У столиці в лісосмузі знайшли труп жінки, яку задушили (фото)

У Києві судитимуть мешканця Голосіївського району, який вбив сусідку. Чоловік та жінка розпивали разом алкоголь неподалік від місця проживання. У ході спілкування фігурант накинувся на потерпілу та задушив, повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

Убивство сталось у серпні поточного року. На спецлінію "102" надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що на вулиці Академіка Заболотного в лісосмузі вона виявила тіло жінки з ознаками насильницької смерті.

"У ході досудового розслідування поліцейські встановили, що місцевий житель разом з потерпілою проживали у одній багатоповерхівці. За декілька годин до події вони розпивали алкоголь, а далі разом вийшли з під’їзду та направились у бік лісосмуги, де згодом чоловік накинувся на сусідку та почав душити до моменту, поки остання перестала подавати ознаки життя", - розповіли у поліції.

Причетним до скоєння вбивства виявився 53-річний киянин. У нього під час санкціонованого обшуку у квартирі виявили речові докази, які вказували на його причетність до скоєння тяжкого злочину.

У подальшому фігуранта було затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Правоохоронці за процесуального керівництва Голосіївської окружної прокуратури повідомили чоловіку про підозру за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. Нині співробітники Голосіївського управління поліції зібрали усі необхідні докази та скерували матеріали кримінального провадження разом з обвинувальним актом до суду для розгляду справи по суті. За скоєне зловмисник може провести до п’ятнадцяти років за ґратами.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення