У столиці від коронаврірусу загинули 4 людини, наймолодшому – 31 рік

За два останніх дня в столиці від COVID-19 померло 4 людини. І станом на понеділок, 20 квітня, кількість померлих становить 19 осіб.

Про це розповіли в Київському міському лабораторному центрі МОЗ України.

Наймолодший із загиблих пацієнтів помер 19 квітня, в день православного свята Великодня. Андрію К. був 31 рік. Чоловік захворів 9 квітня.

"Потрапив до реанімації Київської міської клінічної лікарні №9 12 квітня. Стан хворого був дуже важкий – всі ці дні медики боролися за його життя. На жаль, молодий чоловік помер 19 квітня о 16:40", – розповіли в МОЗ.

Також коронавірус забрав життя пенсіонера Анатолія Б. Йому було 82 роки. Чоловік потрапив з пневмонією до Київської клінічної лікарні №8. Потім був переведений в Олександрівську лікарню. 19 квітня його не стало.

Ніна Ж. – 42 роки. Лікувалася від пневмонії. Захворіла 11 квітня. Була переведена в реанімацію Київської міської клінічної лікарні №9. Померла сьогодні, 20 квітня.

Володимир Б. – 82 роки. Лікувався від пневмонії в Київській клінічній міській лікарні №8 з 3 по 5 квітня. Потім його перевели в реанімацію в Олександрівську лікарню, де пенсіонер помер сьогодні, 20 квітня.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення