У столиці виявили педофіла, який зберігав 10 000 файлів​ дитячої порнографії (фото)

У столиці педофіл зберігав 10 000 файлів дитячої порнографії.

Як повідомляє місцева поліція, чоловіку повідомили про підозру.

Зазначається, що тільки за останні пів року зловмисник завантажив на домашній комп’ютер понад 10 000 файлів порнографічного характеру за участю дітей.

Педофілом виявився уродженець Луганщини, 1969 року народження.

Під час обшуку в помешканні чоловіка поліцейські вилучили речові докази його злочинної діяльності: комп’ютерну техніку, флеш-накопичувачі, мобільний телефон та лазерні диски. Надалі комп`ютерна та мистецтвознавча експертизи підтвердили, що відеофайли, збереженні на вилучених носіях інформації, містять порнографічний характер. Поліцейським чоловік пояснив, що зберігав відеозаписи для власного використання.

Чоловіку загрожує до шести років тюремного ув`язнення, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю строком до трьох років. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

Як повідомляє Міністерство юстиції, в Україні запустили реєстр педофілів. Головною його метою є не допустити того, щоб людей, які вчинили сексуальні злочини проти неповнолітніх допустили до роботи з дітьми. Зараз у реєстр уже внесли дані про 171 особу, які зараз відбувають покарання за розбещення неповнолітніх. Після завершення терміну ув'язнення ці люди і далі залишатимуться в переліку.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення