У столиці викрили мережу незвичних борделів (фото, відео)

У столиці викрили організаторку інтимного бізнесу, яка в орендованих квартирах облаштувала місця для надання сексуальних послуг клієнтам. Година розваг із дівчатами коштувала від 1000 до 2500 гривень. Триває досудове розслідування. Про це повідомляє поліція Києва.

Зазначається, що співробітники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми Головного управління Національної поліції у м. Києві спільно зі слідчим відділом Печерського управління поліції, оперативними службами та під процесуальним керівництвом Київської місцевої прокуратури № 6 у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України, припинили діяльність кількох салонів еротичного масажу.

«Для реалізації злочинного наміру жінка розмістила в мережі Інтернет оголошення про надання послуг еротичного масажу, де клієнти мали змогу зателефонувати за номером та замовити відповідну послугу. Організаторка особисто проводила співбесіди та кастинг із дівчатами, які надавали послуги сексуального характеру», - йдеться у повідомленні.

Під час проведення санкціонованих обшуків правоохоронці вилучили докази протизаконної діяльності: гроші, мобільні телефони, комп’ютерну техніку, чернетки та речовину білого кольору, зовні схожу на кокаїн.

28-річну фігурантку затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Жінці оголошено про підозру у скоєнні злочину. Найближчим часом суд обере їй запобіжний захід. Зловмисниці загрожує від чотирьох до семи років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення