У столиці з постраждалих від фінансової піраміди чиновники вимагали $50 тисяч

Оперативники Управління захисту економіки у місті Києві, слідчі Солом'янське управління поліції за процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури №9 задокументували протиправну діяльність директорів будівельних компаній, які за певну винагороду вирішували спірні питання з нерухомістю. Про це повідомляє спільнота dtp.kiev.ua

Було встановлено, що громадяни, від яких вимагали кошти, стали жертвами шахраїв, які свого часу організували фінансову піраміду із продажу нерухомості. Відповідно до злочинної схеми одну й ту ж саму квартиру в недобудові реалізовували одразу кільком покупцям.

На даний час тривають майнові спори щодо визнання права власності на придбане житло. Керівники комерційних структур за вирішення майнового спору на користь громадян вимагали від них 50 тисяч доларів США.

Сьогодні, 15 лютого, оперативники управління захисту економіки в місті Києві Нацполіції, слідчі Солом’янського управління поліції за процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури №9 затримали одного із фігурантів справи біля Оболонського суду, ще одного за місцем його мешкання.

На даний час, в межах кримінального провадження, проводяться слідчі дії в офісах будівельних компаній та за місцем мешкання фігурантів справи. Встановлюється причетність інших осіб до вчинення даного злочину.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення