У столиці затримали двох чоловіків, які пограбували перехожих

 СЕГОДНЯ

У столиці затримали двох чоловіків, які пограбували перехожих. Зокрема, жертвою зловмисників стала жінка, за яку вирішив заступитися свідок злочину. В результаті у нього відібрали гаманець та особисті речі. Про це повідомляє прес-служба столичного главку Національної поліції.

"До чергової частини Святошинського управління поліції зателефонував місцевий житель з повідомленням про те, що став свідком пограбування на бульварі Кольцова. Першими за адресою прибули патрульні поліцейські і затримали двох чоловіків, на яких вказали потерпілі та свідки", – йдеться в повідомленні.

Так, спочатку від дій зловмисників постраждала жінка, у якої вони забрали мобільний телефон. Це побачив випадковий перехожий, який спробував заступитися за постраждалу. Він зателефонував до поліції та почав переслідувати зловмисників, проте згодом сам став жертвою грабежу. У чоловіка відібрали особисті речі та гаманець, в якому було понад три тисячі гривень.

Місцезнаходження злочинців встановили і затримали їх. Це жителі Вінницької та Сумської областей, яких згодом впізнали постраждалі.

Розпочато кримінальне провадження за частиною другою статті 186 (Грабіж, вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України, яка передбачає до шести років позбавлення волі. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу, а також перевіряється інформація про причетність затриманих до інших злочинів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення