У столиці затримали наркозбувачів з товаром на 11 млн гривень (фото)

Київські оперативники затримали наркоторговців з «товаром» на суму близько 11 мільйонів гривень. Про це повідомляє місцева поліція.

Як розповів тимчасово виконувач обов’язків начальника Дніпровського управління поліції Леонід Курята, затримані у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України - це раніше несудимі 46-річний киянин, 33-річний та 22-річний одесити:

«Ми провели три санкціоновані обшуки за місцями мешкання і в автомобілі фігурантів, де виявили та вилучили 14 поліетиленових пакетів з речовиною схожою на кокаїн, 2 пакети з речовинами білого кольору та зеленого кольору, 24 пакети з пігулками жовтого, синього, рожевого та коричневого кольору. За цінами «чорного» ринку вартість вилученого складає близько 11 мільйонів гривень. Усі заборонені речовини направили на проведення відповідних експертиз».

За процесуального керівництва Дніпровської окружної прокуратури міста Києва слідчі повідомили про підозру троьм фігурантам у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 307 (Незаконне придбання, зберігання з метою збуту та збут наркотичних засобів, психотропних речовин в особливо великих розмірах за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України. Двом одеситам суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, киянину – цілодобовий домашній арешт. За скоєне їм загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення