Знімав відос із кількох дублів: у столиці затримали рейс через зйомки скандального депутата (відео)

Виліт літака з Києва до Ужгорода затримали майже на 10 хвилин через те, що депутат Микола Тищенко знімав відео. Про це повідомляє журналіст Віталій Глагола.

"Виліт в Ужгород з Києва затримали, бо Коля Тищенко знімав відос із кількох дублів. Мали вилетіти в 9:30. Зараз 9:37, а літак ще навіть не поїхав по руліжній смузі", - йдеться у повідомленні.

Також журналіст стверджує, що депутат "під‘їхав до літака не з усіма пасажирами на автобусі, а приватно на автомобілі Державної прикордонної служби України. Автомобіль чемно чекав поки Микола дознімає відос і не їхав геть".

Нагадаємо, що у той час, поки в столиці України діяли суворі карантинні обмеження, заклади не приймали гостей, а громадський транспорт був доступний лише за спецперепустками, заступник керівника фракції «Слуга народу» і кум голови Офісу президента Микола Тищенко відсвяткував день народження своєї дружини в п’ятизірковому готелі Fairmont у центрі Києва. Святкування тривало більше п’яти годин, гості перебували без захисних масок, а вечірка супроводжувалось масштабним салютом.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення