У столиці злодій двічі за день пограбував супермаркет

На Оболоні у Києві поліцейські затримали чоловіка, який двічі за день пограбував будівельний магазин.

Як розповіли в прес-службі столичної поліції, інцидент стався в супермаркеті на вулиці Полярна. Спочатку співробітники магазину помітили, як чоловік довго ходив між торговельних рядів і завантажував товари в візок, але вийшов з магазину він без будь-яких покупок. Охоронці простежили за ним по камерах відеоспостереження і побачили, як покупець вийшов в інше торгове приміщення на вулиці. Він перекинув товари через паркан і втік.

Коли на місце приїхали копи, відеозапису з камер спостереження знову переглянули. Як з'ясувалося, вранці цього ж дня чоловік також виніс із супермаркету товари. Поліцейські швидко встановили особу зловмисника і затримали його неподалік магазину на гарячому – він забирав зі схованки вкрадений товар.

Зазначимо, що вкрадені вранці товари чоловік продав на ринку, і тому вирішив повторити свій "вдалий" шопінг. Перший раз зловмисник завдав збитків магазину на суму 14 200 гривень. Під час другого візиту в магазин чоловік вкрав товару на 8700 гривень. Зараз і так раніше судимому 33-річному киянину загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення