У столиці злодій обікрав квартиру, поки в ній спали господарі (відео)

Столичні правоохоронці затримали чоловіка, на "рахунку" якого 26 квартирних крадіжок, повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції в Києві.

"Спецлінією 102 надійшло повідомлення від киянки про те, що невідомий залазить через вікно в квартиру сусідки. На виклик прибули патрульні, які затримали підозрюваного на виході з під'їзду", - йдеться в повідомленні.

Зловмисник заліз на другий поверх, чіпляючись за металеву решітку на вікнах першого поверху. Через відкрите вікно на кухні він проник до квартири, а господарі спали в своїх кімнатах.

Чоловік, потрапивши в квартиру, швидко спакував у сумку все, що потрапило йому на очі: мультиварку, інструменти, взуття та особисті речі господарів. Після цього він вийшов з квартири через вхідні двері, однак повернувся, оскільки забув у квартирі свій рюкзак. Забравши речі, він хотів втекти, проте на виході з під'їзду його вже чекали поліцейські.

У 30-річного уродженця Волині вилучили вкрадені речі, в скоєному він зізнався. При цьому у нього не було постійного місця проживання, а на життя він "заробляв" крадіжками.

У Шевченківському районі він обікрав уже 15 квартир, ще 10 – у Подільському. У поліції зазначили, що раніше злодієві суд щоразу обирав запобіжний захід, не пов'язаний з утриманням під вартою. Зловмиснику повідомили нову підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення