У столиці злодії напали з ножем на подружжя (фото)

Фігурантам загрожує до десяти років ув’язнення з конфіскацією майна.

До поліції Києва звернулася жінка та повідомила про те, що у провулку Олега Кошового на неї зі співмешканцем напали невідомі з ножем. На виклик виїхали слідчо-оперативна група районного управління поліції, кінолог зі службовою собакою та лікарі "швидкої".

Як розповів слідчий Голосіївського управління поліції Владислав Рибалкін, на місці правоохоронці провели невідкладні слідчі дії, опитали потерпілих, відпрацювали відео з камер спостереження та встановили, що до вчинення злочину причетні двоє чоловіків:

«Ми з’ясували, що зловмисники підбігли до подружжя та почали штовханину з чоловіком, а у жінки намагалися забрати сумку, при цьому погрожували ножем. Потерпілі кликали на допомогу, але нападники продовжували залякувати їх та розмахувати небезпечним предметом. У результаті чоловік і жінка отримали різані рани рук та ніг, але наразі їх здоров’ю та життю нічого не загрожує».

Поліцейські оперативно встановили маршрут пересування зловмисників й затримали їх. Це – кияни, 1983 та 1990 років народження, які раніше потрапляли у поле зору правоохоронців. У ході невідкладного обшуку за місцем мешкання одного із фігурантів слідчі виявили та вилучили ніж та одяг зі слідами, схожими на кров. Речові докази направлено на експертизу.

«Правопорушникам оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною другою статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Суд обрав їм запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту», - додав слідчий.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення