У столиці зловмисник нападав на жінок (фото)

У Києві оперативники затримали чоловіка за пограбування мешканок Деснянського району. Про це повідомляє місцева поліція.

У червні поточного року до чергової частини Деснянського управління поліції надійшли повідомлення про пограбування жінок на вулиці Оноре де Бальзака та Будищанська. Кожне звернення належним чином черговий зареєстрував, а на місці працювала слідчо-оперативна група територіального управління поліції.

Як розповів начальник Деснянського управління поліції Юрій Герасименко, правоохоронці оглянули місце злочину, опитали потерпілих та встановили можливих свідків:

«Ми з’ясували, що у денний час доби зловмисник вибирав літніх жінок з золотими прикрасами на шиї. Підійшовши до потерпілих, він зривав ланцюжок та втікав.. У ході проведення оперативно-розшукових заходів ми встановили особу зловмисника. Ним виявився 36-річний уродженець Чернігівщини, раніше судимий за автоугон, крадіжку та грабіж».

У ході слідчих дій поліцейські встановили, що зловмисник здавав ювелірні прикраси у ломбард, а отримані гроші витрачав на власний розсуд.

Слідчим відділом Деснянського управління поліції розслідується кримінальне провадження, розпочате за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. За процесуального керівництва Деснянської окружної прокуратури міста Києва слідчі повідомили фігуранту про підозру у скоєнні двох епізодів. Санкція статті передбачає до шести років ув’язнення. Суд обрав чоловікові запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення грошової застави.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення