У столиці зловмисник зі зброєю напав на кредитну установу

Погрожуючи зброєю, зловмисник відібрав у менеджера вісім тисяч гривень та втік у невідомому напрямку. Правоохоронці з’ясовують подробиці події. Розпочато кримінальне провадження.

До чергової частини Оболонського управління поліції надійшло повідомлення про те, що на пункт надання «швидких» кредитів напав невідомий зі зброєю та забрав гроші. За вказаною адресою терміново прибули автопатрулі поліції, слідчо-оперативна група та працівники кінологічної служби

На місці події правоохоронці поспілкувалися зі співробітницею установи. Вона розповіла, що невідомий чоловік цікавився послугами, які надає компанія. Під час розмови він дістав із пакета предмет, схожий на пістолет, та, навівши його на жінку, наказав віддати всі гроші

Менеджер взяла із сейфу вісім тисяч гривень і поклала їх у пакет зловмисника. Після цього правопорушник вибіг із приміщення та втік у невідомому напрямку.

Зі слів потерпілої, нападник був одягнений у світлу куртку, чорний блайзер та сині джинси. На вигляд - 30 років, невисокого зросту, худорлявої статури.

За даним фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до дванадцяти років тюремного ув’язнення із конфіскацією майна.

Наразі оперативно-розшукові заходи правоохоронців спрямовані на встановлення та затримання особи, причетної до тяжкого злочину.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення