У страшній ДТП у Києві був ще один учасник, який зник

 Обозреватель

З місця страшної аварії, яка сталася 11 лютого в Києві на вулиці Гетьмана біля ТЦ "Мармелад", зник четвертий її учасник.

Відео розмістив на своїй сторінці у Фейсбук Дмитро Богачков

Нагадаємо, в результаті ДТП за участю трьох автомобілів (Audi А6, Fiat Doblo і Mercedes-Benz Sprinter.) загинула 42-річна Тетяна М. Дві її дочки (7 років і 3 роки), перебувають у реанімації з численними травмами - у важкому стані . Всього в аварії постраждало 9 осіб, зокрема, дві вагітні жінки.

На записі видно, як автомобіль Станіслава Ф. (батько дівчаток), Fiat Doblo, рухається у крайньому лівому ряді по вул. Гетьмана в напрямку метро Шулявська. З крайнього правого ряду в середній (з увімкненим сигналом повороту), перебудовується темний легковий автомобіль (далі - авто №2). У середній смузі їде темний седан (далі - авто №3).

Через кілька десятків метрів авто №3, продовжуючи рух у середньому ряді, намагається проскочити між Fiat Doblo і автомобілем №2 (який перебудовується).

Водій авто №3, ймовірно, щоб не вдарити Fiat у задній бампер, йде вправо, де б'є (або підрізає) автомобіль №2. І вже від нього, чи то в заметі, чи то викрутивши кермо, б'є по Fiat Doblo, виштовхнувши його таким чином на смугу зустрічного руху. І Fiat зустрічається з мікроавтобусом Mercedes-Benz Sprinter.

Водій авто №3, трохи пригальмував, а потім залишив місце ДТП (продовжив рух у напрямку станції метро Шулявська).

Запис зроблено в темний час доби (близько 20 години), відстань від камери відеоспостереження до місця ДТП - близько 150-200 м. Тому з упевненістю назвати марку автомобіля №3 - не можна.

Автомобіля Audi А6 на записі не видно, але, судячи з фото, він рухався в напрямку Севастопольської площі і його зачепило вже після зіткнення автомобілів Fiat Doblo і Mercedes.

Важливий момент: на записі видно, як автомобіль патрульної поліції їхав перед учасниками ДТП буквально в 20-30 метрах, тобто за 2-3 секунди до події. Дуже ймовірно, що на його відеореєстраторові міг залишитися запис тієї ділянки дороги, на якій може бути відображений автомобіль №3.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення