У Сумах чоловік відкрив стрілянину в магазині

 СЕГОДНЯ

У Сумах в ніч на неділю, 14 січня, чоловік влаштував стрілянину в одному з магазинів на вул. Привокзальній, повідомили в обласній поліції. В результаті постраждали дві людини, а самого зловмисника затримали.

"Патрульні поліцейські помітили сварку між чоловіками, в той момент двоє вибігли з намету, один з яких мав намір вдарити стільцем іншого. Правоохоронці скомандували припинити і залишатися на місцях. Один з учасників сварки розповів, що його опонент стріляв в нього і товариша. Але зловмисник встиг втекти ", – зазначили правоохоронці.

Поліцейським вдалося затримати стрілка, в руці якого був пістолет. За попередньою версією, під час конфлікту зловмисник зробив 4 постріли.

Раніше в Києві правопорушники вибили вхідні двері, влаштували бійку і стрілянину в нічному клубі на вулиці Великій Васильківській.

Нагадаємо, раніше в Києві на Троєщині (вулиця Драйзера) сталася масова бійка в салоні тролейбуса №37 між пасажирами і нібито контролерами. Троє чоловіків, від яких тхнуло спиртним, зайшли в тролейбус і почали перевіряти квитки. Між ними і групою нетверезих пасажирів почалася словесна перепалка, яка переросла в масову бійку. На місце НП виїхало одразу чотири екіпажі патрульної поліції.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення