У Сумах трагічно загинула 30-річна чиновниця облради: всі подробиці (фото)

В суботу в селі Кліментове Охтирського району (Сумська область) на річці Ворскла потонули 30-річна жінка і 34-річний чоловік. Загиблою виявилася чиновниця місцевої обласної ради Каріна Козупіца. Це підтвердили у пресслужбі Сумської обласної ради.

Козупіца займала посаду головного спеціаліста - юристконсульта юридичного відділу управління майном.

Дівчина загинула при спробі пірнути з аквалангом, повідомляє сайт sumy.today. Обставини загибелі чоловіка поки невідомі. Тіло загиблої підняли з води місцеві жителі, а через три години з допомогою водолазів був знайдений другий потопельник.

Трохи більше місяця тому дівчині виповнилося лише 30 років.

Як повідомляється на сайті облради, народилася Каріна в м.Тростянець Сумської області. У 2012 році закінчила Національний університет "Юридична академія України імені Ярослава Мудрого". З 2012 року працювала на різних посадах у відділі Держкомзему в Тростянецькому районі, секторі державного земельного кадастру відділу Держземагентства у Тростянецькому районі, Тростянецькій районній державній адміністрації, Управлінні патрульної служби МВС в місті Харкові, Департаменті патрульної поліції. З листопада 2016 розпочала свою роботу в Управлінні майном Сумської обласної ради.

"Каріна назавжди залишиться у нашому серці життєрадісною, милою, чуйною, доброзичливою, що дарувала привітну посмішку при кожній зустрічі. Вона була людиною прекрасної душі, відкритого і доброго серця", - зазначив голова Сумської обласної ради Володимир Токар.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення