У Тбілісі поліція затримала зятя чинного президента Грузії

 СЕГОДНЯ

МВС Грузії заявляє про затримання в Тбілісі зятя чинного президента країни Георгія Маргвелашвілі – Мінді Гогочурі.

У поширеному в четвер, 6 грудня, повідомленні відомства говориться, що Гогочурі був затриманий разом з ще однією особою, яка перебувала в розшуку за звинуваченням у заподіянні тяжкої шкоди здоров'ю.

За інформацією МВС, ці особи були затримані у зв'язку з фактами незаконного зберігання вогнепальної зброї та неповідомлення про злочин.

У МВС зазначають, що в ході обшуку в квартирі, де були затримані, поліція вилучила бронежилет, а також на прилеглій до житлового корпусу території, було виявлено два пістолети, які зазначені особи викинули у вікно.

Зять президента Грузії Гогочурі не вперше потрапляє в кримінальну історію. Раніше в Тбілісі двічі на нього здійснювали замах. У липні поточного року він потрапив до лікарні з ножовими пораненнями, а в 2017 році – з вогнепальними.

Раніше повідомлялося, що в грузинській столиці знайдений мертвим 50-річний Ніколоз Руруа – колишній глава міністерства культури і охорони пам'ятників Грузії в уряді Міхеїла Саакашвілі, а також член політради очолюваної екс-президентом опозиційної партії "Єдиний національний рух".

Тіло грузинського політика виявила його мати в будинку Руруа в Тбілісі 4 грудня.

Офіційна причина смерті чоловіка наразі невідома, але грузинські ЗМІ стверджують, що Руруа помер в результаті серцевого нападу

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення