У Техасі колишній військовий увірвався до церкви і застрелив 26 осіб

 Радіо Польша

У Сазерленд-Спрінгс поблизу Сан-Антоніо (США, штат Техас) озброєний злочинець увірвався в протестантську церкву, убивши 26 осіб, понад двадцять отримали поранення.

Трагедія сталася в місцевій баптистській церкві, де молилися близько 50-60 чоловік. Одягнений в чорне злочинець відкрив вогонь біля входу в храм, потім увійшов всередину, продовжуючи стрілянину.

«Коли він виходив, один з місцевих жителів схопив рушницю і відкрив по ньому вогонь. Злочинець кинув свою гвинтівку і втік з храму », - повідомив Фрімен Мартін з Департаменту громадської безпеки Техасу.

Незабаром після стрілянини злочинець був знайдений мертвим у своїй машині. Ним виявився 26-річний Девін Патрік Келлі. Він служив в американській авіації протягом 4 років, але був звільнений і понижений у званні. Нападник також працював помічником учителя релігії в Кінгсвіллской канікулярної біблійній школі, в двох годинах їзди від Сазерленд-Спрінгс.

«На даний момент ми не знаємо, зробив він самогубство або був убитий жителем нашого міста, який в нього стріляв», - сказав Фрімен Мартін. За його словами, Девін Патрік Келлі в ході нападу був озброєний напівавтоматичною гвинтівкою AR-15, а також одягнений в бойовий костюм і куленепробивний жилет.

Мотиви злочину зараз не відомі. Ця стрілянина стала найбільш смертоносною в історії Техасі, її жертвами стали люди у віці від 5 до 72 років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення