У Тернополі серед ночі спалахнула сауна: є потерпілі (фото)

У понеділок 22 березня 2021 року вночі на 101 надійшло повідомлення про спрацювання автоматичної пожежної сигналізації в приміщенні одного з банків, що знаходився на першому поверсі 4-поверхового будинку у Тернополі по вулиці Замкова. Про це повідомляє ДСНС.

Рятувальники, що прибули за викликом, встановили, що за вказаною адресою виникла пожежа в приміщенні сауни в підвальному приміщенні цієї будівлі. В результаті відбулось задимлення приміщення банку та верхніх поверхів.

"Під час гасіння осередку пожежі відбулося накопичення та викид продуктів піролізу деревини з подальшою появою вибухової хвилі, в результаті чого чотири рятувальники отримали незначні термічні опіки", – кажуть в облуправлінні ДСНС. Двох вогнеборців доправили до лікарні, їхньому життю та здоров'ю нічого не загрожує.

О 03:35 пожежу локалізували та о 03:37 ліквідували. Внаслідок пожежі знищено приміщення камери сухого жару, троє дверей, електричний камін, пошкоджено облицювання стін, стелі та меблі сауни.

Всього до гасіння від Управління ДСНС залучено 7 одиниць техніки та 25 рятувальників. Під час гасіння з верхніх поверхів будинку евакуювали трьох осіб (з них одну дитину), ще п'ять мешканців будинку вивели на свіже повітря.

Причина пожежі встановлюється.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення