У терористів виникли великі проблеми

 РЕАЛ

3,5 роки в'язниці з конфіскацією майна дав Первомайський районний суд Харківської області громадянину України, який займався пропагандою сепаратизму і конкретно «Оплот» ДНР. Він просто брав участь у зйомках відеороликів для соцмереж і російських ЗМІ; правда, при обшуку у нього знайшли кілька пістолетів, гвинтівок і боєприпаси до них...

Між тим, «органи» практично щодня заарештовують нових терористів і їх пособників. Про затримання співробітниками СБУ виконавця вересневого вибуху в Одесі повідомив особисто Петро Порошенко.

А в Харкові СБУ затримала натурального бойовика ДНР, який безпосередньо воював проти сил АТО, а тепер приїхав в місто нібито поправити здоров'я. У нього вилучені гранати РГД-5 із запалами та фото його «роботи» в складі «Російської православної армії».

І, нарешті, вже в зоні АТО – в Красногорівці під Донецьком – МВС затримала місцевого жителя, який активно організовував сепаратистський референдум, а потім працював охоронцем українців у підвалах ДНР в Донецьку. Але рік тому чоловік повернувся додому і зачаївся. Хоча гранату у нього вдома знайшли.

В останніх двох випадках затриманим загрожує від 8 до 15 років; якщо слідство не знайде свідоцтв крові конкретних громадян на їх руках.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення