У Торецьк направили спецгрупу поліції для забезпечення внутрішньої безпеки

Для забезпечення внутрішньої безпеки в місто Торецк Донецької області направили спецгрупу поліції. Про це повідомили в прес-службі ГУ Національної поліції в Донецькій області.

"Поліцейські будуть здійснювати профілактичне відпрацювання міста та прилеглих селищ, які майже щодня піддаються обстрілу бойовиків. Мета заходів - виявлення осіб, причетних до тероризму, вилучення нелегальної зброї, стабілізація ситуації", – сказав начальник поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін.

Як зазначається, серед 40 досвідчених поліцейських – бійці спецпідрозділів поліції, співробітники оперативних служб і управління превентивної діяльності, кінолог зі службовою собакою. Очолив групу начальник Управління превентивної діяльності ГУНП в Донецькій області Юрій Горустович.

"Від мешканців надходить багато повідомлень, що в місті є багато людей, які раніше тут не проживали. Для повної стабілізації ситуації в місті, виявлення осіб, причетних до тероризму, вилучення зброї та боєприпасів, ми плануємо в місті Торецка профілактичні заходи силами спецпідрозділів Головного управління Національної поліції у Донецькій області", - зазначив Аброськін.

Нагадаємо, в результаті обстрілу бойовиків під Торецком пошкоджено житлові будинки.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення