У Трускавці злодій за 12 днів пограбував одну квартиру 7 разів

 Канал 112

У Трускавці поліцейські затримали раніше судимого 29-річного чоловіка, який сім разів пограбував одну і ту ж квартиру. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції у Львівській області.

В кінці минулого року в Трускавецьке відділення поліції звернувся родич власника однієї з квартир міста. Чоловік повідомив, що з квартири було викрадено комп'ютерну та побутову техніку, електроінструменти та інші речі. Загальна сума завданого збитку склала 39 тис. гривень.

Правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетний 29-річний житель Трускавця, який був неодноразово судимий за майнові злочини. У нього поліцейські вилучили частину викрадених з квартири речей.

"Ми встановили, що в грудні минулого року заявник дав своєму знайомому ключі від квартири, щоб той там переночував. Скориставшись цим, зловмисник виніс із квартири особисті речі господаря. Протягом дванадцяти днів він сім разів обкрадав це приміщення", - повідомив заступник начальника Трускавецького відділення поліції підполковник поліції Олег Наливайко.

Крім цього, підозрюваний у грудні здійснив також крадіжку обладнання для лісу в одному з торгових центрів Трускавця на суму більше тисячі гривень.

За цими фактами було відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (крадіжка) КК України. Суд обрав для нього запобіжний захід - утримання під вартою.

Працівники Трускавецького відділення поліції направили на розгляд суду обвинувальний акт, зловмисникові загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення