У центрі Берліна сталася стрілянина: подробиці

 СЕГОДНЯ

У Берліні, де раніше поліцейський вистрілив у дебошира в соборі , Стався новий інцидент. Невідомий влаштував стрілянину в магазині в центрі столиці Німеччини. Про це повідомила поліція міста.

За даними правоохоронців, стрілянина сталася неподалік від Фрідріхштрассе, де розташовується одна з головних визначних пам'яток міста – контрольно-пропускний пункт "Чекпойнт Чарлі".

"В даний час проходить операція в районі Фрідріхштрассе. Згідно з першими даними, невідомий зробив кілька пострілів в одному з магазинів ", – йдеться в повідомленні.

За попередніми даними поліції, імовірно, стрілянину відкрив грабіжник. Як зазначають правоохоронці, ситуація знаходиться під контролем.

Раніше повідомлялося, що 10 грудня двоє невідомих відкрили стрілянину на кладовищі в американському місті Джерсі-Сіті. Після цього вони забарикадувалися в кошерної магазині неподалік від місця події. Один з нападників продовжив вести вогонь з гладкоствольної зброї. Стрілянина тривала кілька годин, після перестрілки п'ять тіл, включаючи двох підозрюваних, виявили всередині магазину. Крім того, загинув офіцер поліції, який імовірно намагався зупинити зловмисників. Також були поранені ще двоє поліцейських

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення