У центрі Херсона розстріляли людину: одного з нападників затримали

У Херсоні група з п'яти осіб побила 50-річного місцевого жителя, крім того, в нього кілька разів вистрелили. Інцидент трапився біля одного з розважальних закладів.

Одного зі зловмисників, 44-річного чоловіка, вже затримали, повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції України у Херсонській області. Стрілянина відбулася на вулиці Соборній ввечері середи, 9 лютого.

До правоохоронців звернувся житель Херсона та повідомив про бійку та стрілянину біля одного із закладів міста. Він розповів, що у чоловіка вистрілили кілька разів, після чого зловмисники сіли в автівку та поїхали в невідомому напрямку.

Поліція ввела у місті операцію Сирена, розповів Андрій Коршун, заступник начальника Херсонського райуправління поліції. Одного з підозрюваних затримали за місцем проживання, а інших розшукують.

Вони, так само як і поранений, раніше потрапляли в поле зору поліцейських, повідомили у пресслужбі. За даними медиків, у потерпілого діагностували численні забої тіла та кілька поранень, характерних після застосування травматичної вогнепальної зброї.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення