У центрі Києва пограбували офіс Національної спілки журналістів (фото)

 СЕГОДНЯ

У Києві у ніч проти четверга, 28 листопада, пограбували офісНаціональної спілки журналістів України, який розташований на Хрещатику. Про це повідомив глава НСЖУ Сергій Томіленко на своїй сторінці у Facebook.

"Сьогодні вночі невідомі проникли у мій службовий кабінет і приймальню та здійснили пограбування. Офісний сейф пошкоджений. У ньому зберігалися деякі службові документи і мої власні кошти. Частина службових документів лежить на підлозі, частина вивернута на стіл, ящики розкриті. Чи зникли документи і цінні речі – ще з'ясовуємо", – написав Томіленко, уточнивши, що сам перебуває у відрядженні у Запоріжжі.

У столичному главку Національної поліції додали, що зловмисники проникли у приміщення через балкон, розкрили сейф і викрали з нього гроші. Зараз правоохоронці проводять огляд місць подій, опитують працівників спылки, переглядають записи з камери відеоспостереження.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Фігурантам загрожує до шести років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення