У центрі Києва вбили пластичного хірурга: момент потрапив на відео

2 лютого ввечері на вулиці Саксаганського у Шевченківському районі Києва застрелили чоловіка. Як повідомляє ведучий "Надзвичайних новин" Костянтин Стогній, невідомий підбіг до своєї жертви, вистрелив декілька разів, вихопив у нього з рук пакет і втік.

"Чоловік помер на місці від отриманих поранень. Свідки стверджують, що пострілів було декілька. У Андрія залишилася дружина і дитина. Зараз на місці працює наша група. Журналіст "Надзвичайних новин" Ігор Шумик готує детальний репортаж зі свідченнями очевидців і версіями того, що сталося", - зазначив Костянтин Стогній.

На місці вбивства працюють екіпажі швидкої допомоги та кілька патрулів поліції разом зі слідчими-оперативниками. Правоохоронці обходять територію, допитують свідків та намагаються встановити усі деталі інциденту.

Відомо, що у столиці ввели план перехоплення "Сирена". У його межах поліцейські намагаються знайти та затримати убивцю чоловіка.

Як повідомили у поліції Києва, вже встановили особу загиблого. Ним є 43-річний киянин. За даними ЗМІ це – пластичний хірург Андрій Сотник.

За попередньою інформацією, близько 18:00 Андрій Сотник зайшов в арку біля свого будинку. У цей момент ззаду до нього підбіг невідомий і кілька разів вистрілив. Після чого зловмисник забрав пакет з невідомим вмістом і зник в невідомому напрямку.

Хто такий Андрій Сотник?

Андрій Сотник працював у київській клініці DMK. На сайті клініки зазначається, що він був кандидатом медичних наук і працював лікарем-хірургом, пластичним і естетичним хірургом.

Сотник так само був організатором охорони здоров'я, керівником DMK Ukraine та експертом GEP DMK International.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом умисного вбивства. Зловмиснику за такий злочин загрожує до 15 років ув'язнення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення