У центрі Києва викрали чоловіка і намагалися продати його квартиру

 Обозреватель

У Києві поліція затримала групу шахраїв при спробі незаконно продати трикімнатну квартиру на вулиці Саксаганського.

Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

У Шевченківське управління поліції звернувся 20-річний киянин і повідомив про зникнення його 49-річного батька - власника квартири.

За словами сина, якого розшукує вів асоціальний спосіб життя, часто вживав алкогольні напої. У будинку, крім батька, були прописані його колишня дружина і неповнолітній син, але жінка з дитиною жили в іншому місті. З огляду на ці обставини, раніше чоловік свій будинок не залишав.

Слідчі почали кримінальне провадження за ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України з додатковою кваліфікацією - зникнення безвісти.

Пізніше правоохоронці встановили, що розшукуваний не зник, а його таємно забрав племінник із товаришами.

"Працівники поліції дійшли до висновку про умисел зловмисників із заволодіння квартирою "зниклого безвісти". Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України і почали оперативні та слідчі дії для документування правопорушення", - розповів начальник Головного управління Нацполіції в Києві Андрій Крищенко.

Поліціянтам вдалося зупинити угоду чотирьох зловмисників в офісі нотаріуса після підписання договору купівлі трикімнатної квартири на вулиці Саксаганського за 45000 доларів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення