У центрі Києва зловмисники на BMW викрали хлопця та погрожували йому зброєю

Київська місцева прокуратура №6 завершила досудове розслідування у відношенні 30-річного громадянина іншої держави, жителя Одеської області, який викрав людину, катував її і погрожував вбити. Про це повідомляють "Надзвичайні новини" з посиланням на Київську міську прокуратуру.

Як встановило слідство, підозрюваний зі своїм товаришем їхали на BMW по одній з центральних вулиць міста Києва та виїхали на пішохідну зону. Їм зробив зауваження 21-річний хлопець. У відповідь на критику чоловіки зупинили автомобіль, схопили хлопця і силою заштовхали в салон. Після цього, пригрозивши пістолетом, вивезли в відлюдне місце.

Там вони побили його, здійснювали щодо нього принизливі дії, розірвали його верхній одяг. Катування та приниження викрадачі знімали на мобільний телефон. Після цього, приставивши ніж до шиї потерпілого, змусили його прощатися з життям, вистріливши при цьому холостим патроном у його голови.

Слідчі встановили особи зловмисників. Обвинувальний акт щодо одного з них направлено до Печерського районного суду міста Києва для розгляду по суті. Другий учасник розправи знаходиться в розшуку. Санкції інкримінованих їм статей передбачають до 10 років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення