У центрі Києві "накрили" мережу борделів, організовану експравоохоронцем (відео)

 СЕГОДНЯ

У Києві поліцейські викрили мережу борделів, замаскованих під масажні салони. Організатором інтимного бізнесу був колишній правоохоронець, якого у 2015 році звільнили зі служби, тому що чоловік не пройшов атестацію, однак він увесь цей час представлявся поліцейським. Про це повідомляє пресслужба столичного главку Національної поліції.

"Організатором борделів за кількома адресами у Києві є колишній працівник міліції, котрий у 2015 році не пройшов атестацію і був звільнений з органів внутрішніх справ. Та, попри це, він і надалі представлявся працівником управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, і запевняв своїх спільників, що їхня діяльність проводиться під покровительством правоохоронців", – йдеться у повідомленні.

В результаті поліція припинила діяльність злочинної групи, яка організувала і забезпечувала функціонування трьох притонів. При цьому борделі були замасковані під масажні салони і свою діяльність рекламували через Інтернет. До складу групи входило 11 осіб: організатор, четверо співорганізаторів і шість диспетчерів, які обслуговували дзвінки клієнтів.

Загалом вони облаштували місця для надання інтимних послуг за трьома адресами у центральній частині Києва. До надання цих послуг залучили 75 жінок, які працювали позмінно. За годину роботи повії клієнти платили від 700 до 3000 гривень. Половину заробленої суми жінки віддавали адміністраторам, решту – залишали собі.

У середу, 27 листопада, поліція провела 14 обшуків: у борделях і за місцем проживання зловмисників. Були вилучені не тільки гроші і телефони, але також пістолет, автомат, граната, набої й ножі.

Наразі затримано сімох фігурантів справи. Вирішується питання про оголошення їм підозри і обрання запобіжного заходу. Їм загрожує від чотирьох до семи років позбавлення волі. Окрім того, інформація про можливі корупційні зв'язки організатора борделів з працівниками правоохоронних органів буде передана до Державного бюро розслідувань для перевірки.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення