У центрі Одеси грабіжники вдерлися до квартири, переслідуючи господаря

 СЕГОДНЯ

У центрі Одеси чоловіка пограбували в квартирі, розташованій в елітному житловому комплексі, що охороняється. Інцидент стався в провулку Асташкіна, що неподалік від площі Льва Толстого. Момент нападу зафіксувала камера відеоспостереження, встановлена в коридорі новобудови.

У Головному управлінні Нацполіціі в Одеській області "Сегодня" підтвердили те, що трапилося.

"У потерпілого викрали ноутбук та значну суму грошей. Подія зареєструвана в Портофранківському відділі поліції, зловмисників розшукують. Їм інкримінують розбій", – повідомила прес-секретар ГУНП в Одеській області Олена Войтенко.

На відеозаписі видно, як чоловік, імовірно власник квартири, відкриває двері і заходить всередину. В цей же час з-за рогу коридора вибігає інший чоловік і намагається проникнути слідом в квартиру. Через мить з'являється ще один зловмисник, і всі троє ховаються за дверима квартири.

Те, що сталося, обурило одеситів, які живуть в таких же новобудовах в інших районах міста.

"І навіщо нам охорона, якщо прямо в квартирах грабують? Сек'юріті отримують зарплату по кілька сотень доларів на місяць, і як при цьому зловмисники виявилися в будинку?" – Поскаржилася одеситка Оксана, яка проживає в аналогічному житловому комплексі в Київському районі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення