У центрі України замерзла до смерті 9-річна дитина

 ТСН

На Дніпропетровщині замерзла до смерті 9-річна дівчинка. Дитину знайшли за кілька десятків метрів від власної оселі в селі Зелений Луг під Кривим Рогом, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Як розповіла бабуся, що доглядала онуку, близько першої дня дівчинка попросилася на вулицю. Коли за чотири години вона не повернулася додому, жінка пішла її шукати. І знайшла в копиці сіна поблизу хати без ознак життя.

За попередньою версією, причина смерті – переохолодження. У той час температура сягала -15 С градусів.

"Найімовірніше, дівчинка пішла подивитися на цуценят, котрі в норі знаходилися, маленькі. Заснула і померла від переохолодження. Так поки ми вважаємо. Після того, як буде розтин, встановлять остаточно причину смерті", - розповіла речник Дніпропетровського обласного управління поліції Ганна Старчевська.

Через зниженння температури страждає не тільки центральна, але й інші частини України. У Сумській області в понеділок було -18 С. За останні два тижні від переохолодження там постраждали більше півсотні людей, 5 – загинули. Одна людина на Харківщині замерзла на смерть. Кількість обморожень за останні дні зросла в рази.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення